miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania A inceput Bleg Friday
Romania

A inceput Bleg Friday

73

Dupa cum bine m-am obisnuit din anii trecuti in care nu am vazut nici macar o reducere la produsele pe care pusesem ochii , astazi 1 noiembrie 2022 raman socat sa vad cum produse vechi de ani de zile in plina campanie de Bleg Friday au preturi mult mai mari ca in anii trecuti , desi in mod normal , logic si firesc preturiile ar fii trebuit sa mai scada la produsele mai vechi .

Acum 4 ani am dat de o pereche de casti 120 de lei fara nici un fel de reducere si astazi acelasi model de casti costa 300 de lei . Asa de mult ador campaniile astea de “reduceri”   incat atunci cand vad reclame false , inselatoare refuz sa intru in magazinele care practica aceasta tactica .

Eu prefer sa cumpar de la firme care nu au campanii din astea de genul Black Friday pentru ca , eu de fel nu suport tacticiile practicate de unele magazine pentru a “atrage” clienti priun tot felul de “reduceri” si “promotii” .

Daca magazinele ar avea reduceri si promotii  reale ar atrage clienti doar ca , unele magazine au impresia ca noi clientii suntem foarte fraieri si nu stim sa comparam preturiile din urma cu ceva timp .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...