7 octombrie 2022

Pentru ca ieri am fost intr-un cartier „rezidential” , ma uitam pe la vecinii din acea zona cum si-au montat aer conditionat si cum nu vor beneficia de racoarea pe care o da aerul conditionat . Sa iti montezi aerul conditionat pe balcon , balcon pe care il ai inchis este o mare prostie .

Am patit pe propria piele la un client care la fel si-a montat aerul pe balconul inchis si aparatul nu prea racea  , degeaba il dadeam eu la 16 grade … Pe balcon era o caldura extrem de mare , nu puteai sa stai pe balcon din cauza caldurii degajate de unitatea aparatului de aer conditionat .

Dupa un timp , clientul si-a dat si el seama ce greseala a facut si a relocat unitatea aparatului  pe exteriorul balconului si acum e totul perfect , se simte racoare in casa , pe balcon poti sa stai sa fumezi , sa bei cafeaua linistit

Niciodata nu e bine sa iti montezi unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat intr-un spatiu inchis deoarece nu vei beneficia de racoarea data de un aparat de aer conditionat .

3 thoughts on “Aerul condiționat – O mare greseala pe care nu e bine sa o faci

  1. Mai sunt și cei care-și montează unitatea externă fix în bătaia soarelui, unii din neștiință, alții din lipsă de opțiuni.
    Vara nu mai găsești un tehnician frigotehnist liber. Toți sunt la intervenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.