miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Ajutoare in bani nu pe carduri
Personale

Ajutoare in bani nu pe carduri

Carduri sociale

53

Ei cica dau ajutoare pentru oamenii mai amarati dar cand vezi ca ei ofera doar carduri , carduri care costa milioane si milioane de euro cand ar putea sa le ofere la oamenii amarati bani cash . Bani cu care oamenii sa isi cumpere ce au nevoie , ce isi doresc , nu carduri care sunt doar pentru cateva magazine .

Hai sa ajutam si Romanii de la tara si Romanii care au magazine mici , sa poate sa cumpere si oamenii care primesc ajutoare produse de la oamenii din piata cat si de la proprietarii de magazine Romanesti . Cum se duce un pensionar sa cumpere cu cardul social din piata de la un taran ? – Romanii au nevoie de bani , nu de carduri sociale . Romanii vor sa cumpere si din piata produse Romanesti , nu doar de la magazine mari unde foarte rar gasesti produse Romanesti .

Hai sa ajutam si Romanii nu doar strainii . Si Romanii au dreptul sa traiasca , si Romanii vor sa manance produse Romanesti , si Romanii vor sa aiba bani sa cumpere de unde doresc ei produse alimentare , nu doar de unde doresc guvernantii

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...