miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Angajatorii ne cred cobai
Romania

Angajatorii ne cred cobai

49

A cam trecut era Covidulului , dar unii manageri in goana lor de a face comisioane , spagi sau cum vreti voi sa le numiti inca mai vor sa mai faca bani de pe urma testelor PCR . Cauta cobai  pe care sa-i plateasca cu 50 de lei de test PCR si se pare ca nu prea mai gasesc usor cobai din moment ce zilnic sunt asaltat de mesaje cu diferite proiecte si eu cum nu ma consider deloc un cobai , nu le dau curs acestor mesaje .

Cu alte cuvinte pe acesti manageri dornici de spagi nu-i intereseaza ca poate x are ceva boli nasoale , probleme cu inima , bts-uri , boli de piele . In capul acestor manageri doar Covidul exista . La proiectul lor poti sa ai toate boliile din lume , dar e musai sa nu ai Covid !!

Daca chiar ar tine la sanatatea mea , ar putea sa imi zica uite domne avem un proiect nou si pentru ca tinem la sanatatea dvs o sa va facem un set complet de analize care sa confirme ca sunteti sanatos si ca puteti participa la proiectul nostru in caz ca analizele ies asa cum trebuie .

Eu daca as fii patron si la momentul actual as avea un manager din asta cu idei din astea spagare , in secunda a 2 l-as pune pe liber pentru ca nu e normal sa ai in cap doar Covid .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...