miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Au promis spitale noi dar au ramas cu promisiunea ….
Romania

Au promis spitale noi dar au ramas cu promisiunea ….

47

De ani  de zile tot vad si aud subiecte si subiecte despre construirea unor spitale noi dar nici in anul de gratie 2023 , nu s-a inceput construirea nici unui spital . Povestile de tip science fiction și  de realizari viitoare pe mine chiar nu ma intereseaza pentru ca : Eu Vreau sa vad fapte nu vorbe , de vorbe si de promisiuni suntem satui . Oamenii au nevoie de spitale , nu de vorbe .

Spitalele actuale in mare parte arata cum arata si nu e normal sa te duci la un spital cu o boala si sa pleci de acolo la pachet cu alte boli . Spitale care au luat foc din cauza instalatiei electrice care era extrem de veche , spitale in care gandacii si carcalacii se simt ca la ei acasa .

Spitale in care nu au fost investiti bani in reconsolidari , modernizari . Cu o vopsea si cu schimbatul unei usi sau a unui geam nu se face primavara . In cateva spitale din Bucuresti iti este si frica sa te duci pana la baie pentru ca nu stii ce gasesti pe acolo . Toalete vechi si murdare , chiuvete vechi si ruginite , baterii ruginite si pline de bacterii , lipsa hartiei igienice si a sapunului  … curatenie la toaleta cand se face este sarbatoare internationala .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • Doar spitale au promis? Au promis multe … dar nu vor face nimic: școli, pensii echitabile, drumuri, grupuri sanitare în școli etc. Cine să le facă? O clasă politică care-i coruptă până în măduva oaselor, care este compusă din oameni puși pe căpătuială?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...

%d blogeri au apreciat: