7 octombrie 2022

Cum sunt discriminati barbatii ? – Ei bine femeile au cele mai multe locuri de unde isi pot cumpara : haine de dama , bijuterii , parfumuri , ceasuri etc .. Pe cand barbatii cam rar isi gasesc locuri de unde sa isi cumpere haine . In mall-urile din Romania peste 80 % din magazine sunt destinate in mod special femeilor si doar 20 % sunt destinate barbatiilor. Si in magazinele SH este aceiasi problema .

Rareori un barbat poate sa isi gaseasca ceva de imbracat sau de incaltat in magazinele SH

Barbatilor le este extrem de greu sa isi caute ceva de incaltat si de imbracat , pe cand femeile gasesc extrem de usor un loc de unde isi pot achizitiona toale .

Oare  cei care se ocupa de anumite branduri nu iau in calcul ca , in Romania si barbatii au nevoie de magazine de unde sa isi poata procura haine , incaltaminte , parfumuri etc … ?

E ciudat sa vezi peste tot magazine in marea majoritatea destinate doar femeilor si foarte putine magazine destinate barbatiilor . Si barbatii au nevoie de haine , parfumuri , cosmetice etc …

2 thoughts on “Barbatii sunt discriminati

  1. Avem locul nostru „la colț” în magazinele mixte. Poate fiindcă bărbații în general nu acordau prea multa atenție „modei”. Eu cel puțin mă îmbrac cum s-ar zice că este nevoie nu cumpăr că femeile chestii că s-ar putea sa port o dată…

  2. De si-ar gasi femeile tot ce vor extrem de usor ce bine ar fi. Eu trebuie sa trec prin 3 mall-uri diferite cu a mea numai ca sa isi ia ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.