miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Campaniile de reciclare din magazine trebuie gandite cu capul
Romania

Campaniile de reciclare din magazine trebuie gandite cu capul

58

Inteleg perfect chestia cu reciclarea dar nu inteleg cum unele magazine care implementeaza tot felul de sisteme de reciclare nu se gandesc si la varianta de a crea si case speciale pentru cei care vor sa utilizeze acele bonuri  de 50 de bani .

Sa stai la coada si sa ai in fata ta cateva persoane care au in mana cateva zeci bonuri de 50 de bani si cum se chinuie sa le introduca , uneori un angajat al magazinului trebuie sa-i asiste mereu parca nu e prea ok .

Cateva case destinate special celor care vor sa utilizeze acele bonuri de 50 de bani nu ar strica si asa ar avea de castigat si magazinul cat si clientii . Mie cel putin nu plac coziile si nu prea suport sa stau mai mult de 10 – 15 minute la coada in magazin din motive lesne de inteles

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • cred ca mai dureaza ceva ceva pana se implementeaza corect sistemul, din ce am inteles din noiembrie o sa apara sticlele cu eticheta speciala, create centrele etc deci ulterior si casele vor accepta acele bonuri mult mai usor

  • Din punctul meu de vedere, țara o duce destul de rău. Asta fiindcă dacă nu ar fi existat o remunerație pentru a aduce acele sticle la reciclat, nimeni nu s-ar fi chinuit să stea la cozi. Asta pentru că suntem o țară săracă și care nu este educată. Dacă s-ar proceda de la bun început, astfel încât atunci când consumăm suc să îl aruncăm la coș, iar acestea să fie sortate de la bun început la centrele de colectare, nu ar mai fi cozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...