miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Cand legea este prea blanda smecherii isi fac smecheria in continuare
Romania

Cand legea este prea blanda smecherii isi fac smecheria in continuare

52

Restaurante foarte insalubre pline de gandaci care au fost prinse cu mancare expirata , care au bagat oameni in spital si proprietarii au primit niste amenzi extrem de mici de maxim cateva sute de lei … Nu tu anchete penale , nu tu inchiderea acelor restaurante .

Cu asa legi , smecherii isi fac smecheria lor in continuare . O amenda de cateva sute de lei pentru ca au bagat copilasi , batrani si tineri in spital asta este lege ?

Daca ar exista o legislatie mai dura si baremul de amenzi sa fie mai mare , atunci aceste cazuri ar fii mult mai putine .

 

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

  • După mine, l-ai prins că face mâncare în condiții insalubre, bam.. amendă de mii de euro, l-ai prins a 2-a oara, închis taraba fără drept de a o redeschide.. da nu să redeschidă pe altă firmă, să redeschidă pe numele altei persoane.. nu, pur și simplu să blochezi să zic locația respectivă, să nu mai poată deschide cineva mâncare în locația aia o bună perioadă de timp, nu știu.. 6 luni. Dar nu se va întâmpla în veci așa ceva, deoarece, o locație care nu produce, e neproductivă pentru bugetul local, deci, 2-3 sărmani care ajung la urgențe costă mai puțin decât o locație închisă 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...