Mai e putin pana la Craciun si asa zisii experti in pandemie , isi doresc ca noi romanii sa avem carantina maxima , botnite non stop peste tot , vaccinari foarte multe non stop .

Asa zisii experti cum sunt ei denumiti de media platita din Romania stau inchisi in beci non stop , sunt complet izolati de oameni , sunt triplu vaccinati si ei isi doresc ca , noi romanii sa nu mai petrecem de sarbatori , sa nu fim liberi , sa purtam masca non stop , sa fim super vaccinati , sa nu avem prieteni , familie etc …

Cum sa stai inchis in beci non stop si sa dai tu sfaturi si sa te dai mare expert ? – Expertii adevarati traiesc in lumea reala , circula pe strada , vorbesc cu oamenii , au familie , au prieteni , au un loc de munca etc …

Daca tu ca , asa zis expert stai inchis in beci singur , esti triplu-vaccinat si esti asa de fricos sfatul meu ar fii sa te lasi de dat sfaturi pentru ca te faci singur de cacao .

Sunt vaccinat , nu stau inchis in beci , port masca , merg la munca , vorbesc cu oamenii , nu sunt fricos , nu sunt las , si nu imi este frica sa ies pe afara .

Lumea are nevoie de o mica relaxare acum in perioada asta . Voi ca asa zisi experti care sunteti inchisi in beci si sunteti dati in urmarire internationala de catre vecini , prieteni familie , ar trebui sa mai iesiti la suprafata sa luati o gura de aer , sa mai vorbiti cu oamenii , sa petreceti cu familia si prietenii , sa mergeti si voi sa va relaxati . E trist cand stati inchisi in beci , sunteti izolati complet si dati voi sfaturi ca nu sunt bune relaxariile , ca nu e bine ca nu se mai poarta masca acum in anumite locuri , ca nu e ok ca lumea sa petreaca .

Daca ne-am vaccinat sau am trecut prin boala , ne testam , de ce nu sunteti voi de acord ca , s-au relaxat un pic lucruriile prin Romania ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.