Ma uit la cunoscutii mei care s-au vaccinat si in continuare poarta botnita pe strada si pe bune ca nu-i inteleg la ce s-au mai vaccinat daca in continuare poarta botnita pe strada sau in masiniile lor personale ?

Ma uit la centrele de vaccinare , unde cadrele medicale care au fost vaccinate sunt echipate cu cate 2 sau 3 perechi de manusi , 2 sau 3 masti , combinezaone , viziera , ochelari de protectie si stau si ma intreb care mai este rolul acestui vaccin daca in continuare le este frica maxima de carcalac ?

Pentru mine vaccinul ar trebui sa insemne libertate , omenie . Libertatea de a merge fara botnita in spatiile publice , libertatea de a vedea oameni veseli care sa nu fie panicati si speriati . In viata noastra cea de toatele zilele cei care se sperie in continuare de Covid , sunt cei vaccinati .

Vreau sa ma vaccinez , dar nu mi-ar placea sa fiu intepat de un cadru medical care dupa ce ca este vaccinat , mai poarta si super echipamente de protectie . In alte tari , cadrele medicale care vaccineaza oamenii , poarta un echipament lejer de protectie , la noi se poarta super echipamente de protectie destul de incomode si pentru cei care le poarta .

Vaccinul , din cate se stie de la guvernul meu  ,ofera un grad  ridicat de protectie asa ca eu daca m-as vaccina e logic si normal si firesc sa ma simt protejat de vaccin intr-o proportie destul de mare .

2 thoughts on “Ce inseamna vaccinul pentru mine ?

    1. @Marius – In India , Japonia , Maroc , nu sunt la fel . Am vazut ca acolo cadrele medicale care administraza vaccin , de multe ori nici masca nu poarta , doar manusi de protectie si este de inteles sa poarte manusi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.