miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Ce se va intampla cu blocuriile noi daca va seca panza freatica ?
Personale

Ce se va intampla cu blocuriile noi daca va seca panza freatica ?

92

Merg destul des prin tot felul de blocuri noi aproape de Bucuresti  si pana acum nu am gasit decat cateva blocuri noi care sa aiba apa curenta . In rest o multime de blocuri noi au apa trasa din panza freatica , panza freatica care daca va seca , acei proprietari sau chiriasi din blocuriile fara apa curenta vor avea de suferit pentru ca nu vor putea folosi wc-ul , dusul , masina de spalat , centrala , boilerul etc …

Ce chin o sa fie  sa nu ai apa rece in casa , ce chin o sa fie  sa platesti  pentru a face cheta cu ceilalti proprietari pentru montarea si instalarea unor cazane imense de apa si mai apoi racordarea la aceste cazane . Cazane care permanent trebuiesc sa fie alimentate cu apa . Alimentarea o sa coste mult , o sa apara certuri intre vecini ca ala consuma mai mult si eu platesc pentru ala etc …..

De aia e bine ca , atunci cand vrei sa cumperi o casa intr-un bloc nou , este indicat  sa vezi daca ai apa curenta , nu de alta dar e foarte nasol ca, atunci cand se mai ia curentul sa nu ai apa in casa deloc sau cand seaca panza freatica sa ramai fara apa in “residence” nu e bine .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • Stai, cum blog cu panza freatica, adica vrei sa spui ca aia au sapat un put si trag apa de acolo? Nu cred ca e legal! Au teste de apa? Este potabila? De ce ar trage apa din put, nu exista retea de apa?

    Bloc cu fosa am vazut, dar cu put nu am vazut nici la tara :))

    • Sunt mii de blocuri prin zona Bucurestiului care nu au apa curenta , nu au canalizare si sincer sa fiu nu stiu daca au statii de dedurizare si daca apa este buna de baut sau nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...