miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Cersetori peste tot in Bucuresti
Romania

Cersetori peste tot in Bucuresti

67

Nu le place munca si s-au apucat de cersit si se pare ca ,  nimeni nu-i deranjeaza , desi sunt unii cersetori care sunt extrem de violenti , hartuiesc oamenii , sunt beti sau drogati mereu . Si marea majoritate a cersetoriilor au 2 maini , 2 picioare , se misca bine si pot merge foarte bine si sa munceasca la fel de bine , ei stau sa cerseasca pentru ca asa s-au invatat .

Eu de fel nu dau bani la cersetori , prefer cu acei bani sa hranesc niste animalute de pe strada pentru ca acele suflete stiu sa iti multumeasca , pe cand cersetorii nu stiu sa iti multumeasca .

Mancarea pe care cersetorii o primesc in semn de pomana de la oameni , ajunge din pacate la cosul de gunoi pentru ca lor nu le este foame , ei vor doar bani sa isi ia bautura , droguri si sa mearga si cu bani frumosi  acasa .

Inainte puteai sa mergi lejer pe strada ca nu erai deranjat de atatia cersetori . La aproape fiecare colt de strada si aproape in fiecare statie STB dai de cersetori , unii cer tigari , altii cer bani si daca le spui sa mearga la munca te injura si te fac in toate feluriile .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...