Nu le place munca si s-au apucat de cersit si se pare ca ,  nimeni nu-i deranjeaza , desi sunt unii cersetori care sunt extrem de violenti , hartuiesc oamenii , sunt beti sau drogati mereu . Si marea majoritate a cersetoriilor au 2 maini , 2 picioare , se misca bine si pot merge foarte bine si sa munceasca la fel de bine , ei stau sa cerseasca pentru ca asa s-au invatat .

Eu de fel nu dau bani la cersetori , prefer cu acei bani sa hranesc niste animalute de pe strada pentru ca acele suflete stiu sa iti multumeasca , pe cand cersetorii nu stiu sa iti multumeasca .

Mancarea pe care cersetorii o primesc in semn de pomana de la oameni , ajunge din pacate la cosul de gunoi pentru ca lor nu le este foame , ei vor doar bani sa isi ia bautura , droguri si sa mearga si cu bani frumosi  acasa .

Inainte puteai sa mergi lejer pe strada ca nu erai deranjat de atatia cersetori . La aproape fiecare colt de strada si aproape in fiecare statie STB dai de cersetori , unii cer tigari , altii cer bani si daca le spui sa mearga la munca te injura si te fac in toate feluriile .

1 thought on “Cersetori peste tot in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.