Aud destul de des prin spatiul public ca , nu se fac teste destule si pe bune acum ca , nu pot sa-i inteleg pe unii care propaga tot felul de fake-news-uri . In primul rand pentru toti cei care nu stiu , se fac teste !!!!

Se fac teste in companiile multi-nationale , se fac teste si la firmele romanesti , se fac teste si la productiile foto-video pentru ca asa-i obliga legea . Eu cand particip la o filmare , sunt testat inainte. Cand particip la un studiu de opinie sunt testat inainte . Se fac teste rapide si teste PCR .

In organizatia unde lucrez , se cumpara saptamanal teste pentru testarea angajatiilor , colaboratoriilor etc …

Eu cunosc destule case de productie care-i testeaza zilnic pe toti cei care participa la o filmare sau la o sedinta foto . In unele televiziuni esti testat inainte . In unele locuri de munca la fel , esti testat inainte si daca testul iese pozitiv , esti trimis acasa in carantina !!!

Cunosc persoane care se testeaza singure acasa !!

Se fac testari si la spitale , atat la angajati cat si la pacienti . Daca s-ar contoriza toate testele facute de companii , firme , etc … cu siguranta s-ar vedea ca se testeaza , nu asa cum vor unii , dar se testeaza si asta e un lucru bun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.