casa radio

In alte tari , unele cladiri vechi si parasite au devenit o sursa de venit pentru autoritati sau pentru proprietari . Le inchiriaza pentru diverse filmari sau sedinte foto , sunt libere sa poata sa fie vizitate pentru o anumita taxa de intrare .

Sunt o adevarata atractie pentru cei atrasi de fenomene paranormale , vanatori de fantome mai pe romaneste si cei care cauta senzatii tari .

In Bucuresti sunt o multime de cladiri vechi si parasite si care ar putea fii o sursa de venit foarte buna pentru stat cat si pentru proprietarii acestor cladiri .

Decat sa nu produca nimic , mai bine ar fii sa fie un pic curatate aceste cladiri  si sa produca si ceva lovele . Sunt destui doritori de senzatii tari si in Romania .

In alte tari , vin oameni din toate colturiile lumii pentru a vizita cladiri parasite , case parasite  , pentru a face poze , pentru a filma fenomenele paranormale care se intampla in acele cladiri si case . In alte tari se fac bani frumosi cu turistii care sunt atrasi de vizitarea unor cladiri care au un istoric in domeniul fenomenelor paranormale , la noi din pacate nu se doreste acest lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.