miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Bucuresti Cladiriile parasite ar putea fii o sursa de venit
BucurestiPersonaleRomania

Cladiriile parasite ar putea fii o sursa de venit

56
casa radio

In alte tari , unele cladiri vechi si parasite au devenit o sursa de venit pentru autoritati sau pentru proprietari . Le inchiriaza pentru diverse filmari sau sedinte foto , sunt libere sa poata sa fie vizitate pentru o anumita taxa de intrare .

Sunt o adevarata atractie pentru cei atrasi de fenomene paranormale , vanatori de fantome mai pe romaneste si cei care cauta senzatii tari .

In Bucuresti sunt o multime de cladiri vechi si parasite si care ar putea fii o sursa de venit foarte buna pentru stat cat si pentru proprietarii acestor cladiri .

Decat sa nu produca nimic , mai bine ar fii sa fie un pic curatate aceste cladiri  si sa produca si ceva lovele . Sunt destui doritori de senzatii tari si in Romania .

In alte tari , vin oameni din toate colturiile lumii pentru a vizita cladiri parasite , case parasite  , pentru a face poze , pentru a filma fenomenele paranormale care se intampla in acele cladiri si case . In alte tari se fac bani frumosi cu turistii care sunt atrasi de vizitarea unor cladiri care au un istoric in domeniul fenomenelor paranormale , la noi din pacate nu se doreste acest lucru

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...