Imi place la nebunie atmosfera de la munca . Poate asta e unul dintre cele mai importante motive care ma tin in loc cand ma apuca dorul de duca si pofta de schimbare, sau cand urla revolta in mine din cauza divesilor factori stresanti din viata oricarui angajat constiincios si dornic de afirmare.

A trecut ceva timp  de cand eram pus in fata unei adevarate “Misiune Imposibila” inca din prima zi de lucru mi sa cerut marea cu sarea . Cuvintele acestea  m-au urmarit vreme buna, si cu siguranta vor ramane intiparite in memoria mea mult timp “Ai trei luni la dispozitie sa arati ce poti face pentru noi”.

M-a costat multa munca, mult timp, o gramada de lecturi suplimentare, o tona de creativitate, si, cel mai dureros, un fir de par alb, rasarit exact in crestetul capului. Pretul e mare, dar merita: dai un ban, dar stai in fata! Pot sta in fata si pot arata rezultatele, cu fruntea sus.
Dar lupta e abia la inceput.

Am demonstrat ca oamenii comunica, daca le pui la dispozitie instrumentele necesare, ii inveti cum se comunica si le arati ca nimic rau nu se poate intampla din asta. Am cladit ceva, si nu a fost asa de greu cum imi imaginam. Acum incepe munca de consolidare, de intretinere, de grija ca totul sa nu se naruie dintr-o greseala stupida . Important e ca-mi place,  si ca inca ma mai tin puterile sa ma lupt cu toti si cu toate, pentru a ajunge acolo unde-mi doresc yahoo bigsmile Comunicarea ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.