Tuesday , 29 November 2022
Home Personale Criza energetica sau propaganda pentru “Verde” ?
Personale

Criza energetica sau propaganda pentru “Verde” ?

Din martie si pana acum tot aud pe la colturi , pe la tv sa facem economie , sa facem sa dregem ca este o mare criza energetica ca , este posibil sa ramanem fara curent si alte chestii apocaliptice la care eu unul cel putin nu pun botul .

In primul rand vad ca se face reclama masiva la alternative cum ar fii panouri solare , panouri foto-voltaice , masini electrice . Panouri care costa o gramada de bani si care nu functioneaza 12 luni pe an la capacitate maxima .

Panouri care se mai defecteaza , bateria nu are o perioada de viata prea mare , invertorul mai cedeaza , cabluriile se mai ciupesc , mai dai si bani sa vina un electrician sa mai verifice din cand in cand sistemul .

Sa platesti cateva zeci de mii de euro pe un sistem solar la o casa nu prea este deloc o afacere foarte buna din moment ce tot o sa ai nevoie cateva luni pe an de curent din reteaua nationala .

Inteleg sa iti pui un panou la o rulota , sa iti pui un panou pentru cateva becuri din curte dar nu inteleg de ce sa investesc cateva zeci de mii de euro pentru un sistem solar care costa cat o casa .

5 Comments

  • Îți dai seama că este în mare parte propagandă…altfel cine crezi că se cumpăra mizeriile alea de mașini ?

    Plus că cine și-ar pune surse de energie verde având în vedere prețurile.

    • @Pato Basil – Atata timp cat panourile sunt extrem de scumpe , bateriile foarte scumpe , cabluri , boiler etc … Multi care au investit bani in panouri foto-voltaice regreta ca au bagat bani grei in sistem si acum pe timp de toamna-iarna acele panouri nu genereaza mai nimic si tot esti nevoit sa platesti facturi extreme la curent asta dupa ce ai investit bani grei in solare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai recente

Categories

Bucuresti72
Covid-1935
Personale127
Romania89