Tuesday , 29 November 2022
Home Personale Cum ar putea STB sa adune mai multi bani ?
Personale

Cum ar putea STB sa adune mai multi bani ?

Circul destul de des cu STB-ul si vad ca , ultimul timp au inceput sa inchida cateva  tonete de unde puteai cumpara abonamente sau carduri de calatorie .

Inteleg este o perioada grea  pentru ei , dar ce pot face oare calatorii care vor sa cumpere carduri sau abonamente ?

Am incercat  cateva zile la rand sa platesc calatoria direct cu cardul la aparatul din autobuz dar din pacate tranzactia nu a putut fii finalizata .. Imi tot cerea sa repet operatiunea la acelasi aparat , am incercat de 3 ori si nu am reusit , la fel si alta persoana care vroia sa achite cu cardul nu a reusit sa isi achite calatoria . Cardul meu este functional , este incarcat si nu am probleme cu plata directa in alte parti .

Pe vremuri puteai sa iti platesti calatoria direct la controlor asa cum multe conpanii feroviare iti ofera si aceasta posibilitate de plata . Nu este greu de implementat si nu costa o avere sa poti implementa aceasta modalitate de plata fix in mijlocul de transport in comun .

Nu toti oamenii detin carduri bancare , nu toti oamenii detin abonamente la telefon sau credit pe cartela  pentru plata sms-ului aferent calatoriei .

Se mai intampla uneori ca , carduriile bancare sa nu pot face comunicarea cu serverele de plata sau plata prin sms sa intarzie din cauza serverelor care se mai aglomereaza si ele .

Optiunea de plata direct in mijlocul de transport in comun pentru mine ar fii ideala , asa nu mai stau sa ma chinui sa caut tonete , nu mai ma chinui cu plata prin card si poate deranjez si pe altii care vor sa isi valideze si ei calatatoria si stau dupa mine .

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cele mai recente

Categories

Bucuresti72
Covid-1935
Personale127
Romania89