7 octombrie 2022

Satul de jucatori care la echipele lor de club isi dau sufletul , dau goluri peste goluri , castiga cupe si campionate si cand sunt convocati la echipa Nationala parca sunt amatori si nici nu isi dau seama cat de important este sa isi faca un nume la echipa nationala .

La meciurile nationalei mai sunt prezenti uneori si antrenori de la echipe de top din lume , alti antrenori se mai uita si la tv si cand vad cum unii jucatori care la echipele lor de club joaca super bine si la nationala de fotbal se fac de ras , e de la sine inteles ca la acei jucatori care se fac de ras la echipa nationala , le scade cota extrem de mult si acei antrenori care-i urmaresc isi vor orienta atentia catre jucatori care joaca bine si la echipele de club cat si la echipa nationala .

Solutia ar fii una singura : Pe la echipele mici din provincie sunt atatia jucatori care ar merita vazuti , urmariti si care si-ar dori sa joace in echipa nationala cu mare drag . Sunt jucatori  care nu au masini de sute de mii de euro , jucatori care nu au case de milioane de euro pentru ca , sunt  jucatori care isi doresc sa faca performanta .

Cu actualii jucatori de la echipa natioanala ne-am lamurit cum sta treaba . Nu vor sa oboseasca , nu vor sa alerge prea mult , nu vor sa se loveasca , cu alte cuvinte daca pentru echipa nationala vor sa vina sa faca doar figuratie , e clar ca locul lor nu este la echipa nationala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.