miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Cum puteti scapa de sobolani ?
Romania

Cum puteti scapa de sobolani ?

52
club

Cum apar sobolanii si ce medii prefera ei ? – Ei bine , daca la un subsol de bloc sau in beciul casei nu este curatenie si gasesc resturi de mancare , acei sobolani isi vor chema gasca si se vor muta acolo si vor incepe “petrecerea” .

Vor incepe sa roada cabluriile electrice , de fibra optica  si apoi vor incepe si  operatiunea de roadere a teviilor de scurgere si de alimentare de la subsol si apoi vor incepe sa urce mai sus  .

Asa ca , daca vrei sa nu ai sobolani , trebuie sa te asiguri ca in subsolul blocului tau sau in beciul casei tale este curatenie , nu sunt scurgeri de apa si nu sunt aruncate resturi de mancare pe jos .

Daca ai sobolani e cazul mai intai sa faci o curatenie generala in subsolul blocului  sau in beciul casei si mai apoi o deratizare facuta de o firma specializata in asa ceva , nu de alta dar asa este cel mai bine .

Sobolaniilor nu le plac “petreceriile” in subsoluri curate si beciuri curate din cauza faptului ca , ei cauta medii cat mai jegoase pline de apa si de mizerie . Un sobolan poate urca fara probleme pe o teava de scurgere de la baie si chiar am intalnit un caz din asta la un bloc in care subsolul era plin de apa si de mizerie si sobolanii isi faceau de cap in acel bloc si terorizau locatarii .

Le rodeau si teviile de scurgere cat si cele de alimentare din PPR , le rodeau si racorduriile flexibile de la vasul de wc si uneori mai vizitau si baile oameniilor .

Si eu stau intr-un bloc dat in folosinta in anul 1958 , dar nu am avut probleme cu sobolanii si nici nu am vazut picior de sobolan pe acolo , si asta se datoreaza faptului ca se pastreaza curatenia in subsol si nu sunt scurgeri de apa , nu sunt resturi de mancare .

Una dintre cele mai eficiente solutii pentru a nu avea sobolani in subsol sau in beci este curatenia . Si bineinteles sa fiti atenti sa nu aveti tevi sparte , fisurate , nu de alta dar sobolanii adora sa fie apa pe jos

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...