In multe magazine mari se practica o tactica extrem de ilegala si care in loc sa le aduca profit magazinelor , le aduce o pierdere mare de clienti . Situatia sta in felul urmator : Te duci la raft si vezi etichete extrem de mari pe care scrie destul de clar si de mare : Produse Romanesti , dar cand ajungi acasa constati ca ai fost tepuit , inselat si acel produs pe care l-ai achizitionat este din alta tara .

Cele mai multe tepe sunt la raionul de legume si fructe . Acolo e jale , nu exista decat foarte putine produse din Romania in rest gunoaie din alte tari . Am facut nenumarate sesizari , reclamatii , dar degeaba asa ca , de acum incolo nu mai fac sesizari pentru ca cea mai buna varianta este sa nu mai cumpar din acele magazine .

Eu nu pot sa mananc usturoi , ceapa , rosii din alte tari pentru ca ma doare burta , capul , de aia prefer sa mananc legume romanesti care sunt mai sanatoase , curate , au gust , au miros . Pe cand legumele din alte tari sunt jalnice , in mare sunt stropite cu tot felul de substante sa creasca mai repede , nu sunt gustoase si se strica extrem de repede .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.