miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Daca detin abonament STB de ce trebuie sa il validez mereu ?
Personale

Daca detin abonament STB de ce trebuie sa il validez mereu ?

80

Pe vremuri cei care detineau abonamente la RATB si venea organul de control sa te verifice  , aratai abonamentul si scapai repede . Acum pe vremea plasticului esti nevoit ca la fiecare urcare in trolebuz , tramvai sau autobuz sa validezi cardul si cand este plin mijlocul de transport te chinui sa iti faci loc sa validezi cardul , cateodata mai te enervezi cand validatorul te pune sa validezi din nou cardul la acelasi validator .

Eu personal daca detin abonament valid , valabil nu vad rostul scanarii mereu la fiecare urcare intr-un mijloc de transport STB . Dimineata e jale , te chinui sa iti faci loc sa validezi calatoria , deranjezi lumea si se mai uita unii oameni extrem de urat pe tine ca-i deranjezi , ca-i jenezi .

Ar fii fost mai logic si foarte firesc ca toti detinatorii de abonamente valide si valabile STB sa nu mai fie nevoiti ca la fiecare urcare intr-un mijloc de transport sa isi valideze calatoria din moment ce  ei detin abonament care e logica acestei validari ? – Sa-i deranjezi si sa-i jenezi si pe ceilalti calatori ?

Acel sunet care te te pune sa validezi din nou abonamentul  este foarte deranjant atat pentru mine cat si pentru ceilalti din jur . Sunetul ar fii trebuit scos , din moment ce iti apar pe display toate informatiile .

Si ce mai putem face  in situatia in care urcam intr-un mijloc de transport in comun si nu putem valida abonamentele pentru ca , apare pe display-ul validatorolui  : Control , Garaj ?

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...