miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Daca va iubiti parintii de ce-i duceti la azil ?
Romania

Daca va iubiti parintii de ce-i duceti la azil ?

50
lacul morii

Aud destul de des la unii cum isi iubesc ei parintii si cand parintii incep sa dea cateva semne de boala , unii apartinatori  incep proceduriile sa-i expedieze la azil nu pentru ca isi iubesc parintii ci pentru ca le iubesc averea si vor sa scape cat mai repede de parinti pentru a pune repede mana pe avere .

Parintii lor s-au chinuit sa-i creasca , sa-i spele , sa-i ingrijeasca , sa-i trimita la scoala , sa-i imbrace si s-ai incalte si drept “rasplata” unii apartinatori nu vor sa aiba grija de parintii lor si-i trimit la azil pentru a pune instant mana pe averea lor .

Parintele tau a avut grija de tine cand erai mic , te-a invatat cei aia viata , te-a spalat , a avut grija de tine cand atunci cand erai mic si nu te-a dus la camin sa scape de tine ,  a cheltuit bani grei cu tine , te-a incaltat , te-a imbracat si tu nu poti sa ai grija de parintele tau sa il speli , sa il imbraci , sa ai grija de el asa cum si parintele tau a avut grija de tine?

Un copil adevarat nu isi trimite parintele la azil , il ingrijeste , il spala si are grija de el asa cum a avut si parintele grija de el . Goana asta nebuna dupa bani , case si alte bunuri nu este ceva ok .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • Unul dintre cele mai frumoase sentimente este sentimentul de a fi în familie. Dacă îi trimiți la azil, rămâi fără cei apropiați care te cunosc cel mai bine ți îți mai pot da câte un sfat înțelept când îl ceri.

    Cunosc cazuri, oamenii ăia care i-au băgat în azil, nu au ajuns bine deloc mai târziu în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...