miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania De ce au unii datorii la bloc si de ce unele blocuri raman fara apa calda si caldura ?
Romania

De ce au unii datorii la bloc si de ce unele blocuri raman fara apa calda si caldura ?

253

In primul rand datornicii la bloc sunt din cauza unei administrari gresite a blocului . Am vazut blocuri care au datornici de ani de zile si asociatia nu-i da in judecata pe datornici , desi dupa cateva luni de neplata a intretinerii , administratia trebuie sa-i dea in judecata pe datornici .

Am vazut blocuri care au ramas fara apa calda si caldura din cauza celor care nu platesc intretinerea cu anii crezand ca la bloc totul e moka . Restante la intretinere la un singur apartament de 80000 de lei , asta inseamna cel putin 10 ani de neplata a intretinerii .

Vinovati sunt si asociatiile cat si proprietarii , asociatia pentru ca nu-i actioneaza in judecata pe acei restantieri , si proprietarii pentru ca nu-i preseaza pe cei de la asociatie sa administreze cum trebuie blocul .

In Bucuresti sunt nenumarate blocuri , unde oamenii platesc o gramada de bani intretinerea si nu stiu sa se impuna in fata unei asociatii care este platita din banii proprietariilor .

Proprietari pe care nu-i intereseaza sau nu vor sa se implice deloc in treaba asociatiei si cand raman fara utilitati ,vorbesc pe la coltul strazii , de frica sau de teama de a nu fii auzit de “securistii blocului”

Nu ar fii mai bine ca , proprietarii sau asociatia  sa se impuna inainte de a ramane fara utilitati oamenii , nu de alta dar dupa ce ramai fara utilitati e greu sa mai platesti datorii de zeci sau sute de mii de lei , la care se mai adauga si penalizari .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...