miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale De ce e bine sa fii propriul tau medic ?
Personale

De ce e bine sa fii propriul tau medic ?

41

Ma doare capul , spatele , burta nu stau sa fac abuz la 112 sau la medicul de familie si imi administrez singur tratamentul si astfel las loc liber la 112 sau la medicul de familie .

Sunt un pic racit , imi administrez singur medicamentatia si nu stau sa ma plimb pe la medicul de familie care are aceasi tratament doar ca , pana ajung la acel medic am nevoie de programare , programare care poate sa fie stabilita dupa ce raceala a trecut asa ce rost mai are programarea ?

E caterinca maxima chestia asta cu programarea la medicii de familie si am observat ca , atunci cand am avut un abces dentar , medicul de familie mi-a zis ca ma poate programa peste o saptamana pentru a imi elibera o simpla reteta .. I-am spus ce fac timp de o saptamana iar acel medic in loc sa elibereze o reteta mi-a spus ca ma asteapta saptamana viitoare .

Sa stau cu un abces dentar o saptamana doar pentru a imi elibera o reteta nu e ok iar bani de privat nu au toti !

Va dati seama , sa te duci la medicul de familie cu o problema de sanatate si el sa te programeze pentru a iti elibera o amarata de reteta cand vrea muschiul lui , cand ar putea elibera reteta pe loc sau in cel mai rau caz rugand asistenta sa scrie acea reteta .

De atunci ca sa scap de unii asa zisi medici de familie , am decis ca , e mai bine pentru mine ca , atunci cand am o mica problema de sanatate sa ma tratez singur pentru ca , asa este mai bine si in caz ca , am nevoie de o reteta apelez la cunostinte pentru ca , este inuman sa astepti o programare la unii medici de familie .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...