In ultimii ani , nici un film romanesc nu m-a atras absolut deloc . Aceleasi scenarii , aceleasi locatii , aceiasi actori . Nu tu efecte , nu tu comedie combinata cu actiune , doar drama in proportie destul de mare . E trist ca , unii producatori vor sa aiba filme de succes , dar bugetul lor  este extrem de mic

Sa iti doresti sa ai un film de succes si sa ai un buget de maxim cateva sute de mii de euro , e ca si cum ai investi banii degeaba . E plictisitor ca , intr-un film de lung metraj sa ai maxim 4 locatii , si mare parte din scenariu sa il filmezi intr-un apartament sau o casa .

La noi in tara s-au produs filme de filme , dar bineinteles aceste filme au avut si bugete pe masura . Ca sa ai un film de succes iti trebuie si oameni bine platiti . In Romania avem si cele mai frumoase locatii de filmare din lume .

Avem si actori foarte buni , operatori de imagine ,regizori , asistenti de camera , de platou , ingineri de sunet , scenografi , manageri de locatie , scenaristi , efecte speciale etc … dar din pacate ei lucreaza in mare parte doar cu cei care dau cu banul , adica cu strainii si e destul de clar ca un profesionist trebuie sa fie bine renumerat

Mie imi plac filmele de actiune , combinate si cu drama si cu comedie . Imi plac filmele cu efecte , cu un scenariu care nu este plictisitor .

La noi in tara doar strainii fac filme bune din pacate . Ei stiu ca , secretul unui film de succes sta in buget . Nu ai buget , nu ai profesionisti la cadru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.