miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale De ce fumez ?
Personale

De ce fumez ?

42

Sunt stresat sa fiu intrebat de ce fumez si de ce fumez si pentru ca  , traim intr-o lume plina de vicii , fumez pe banii mei , fumez din munca mea si fumez pentru ca fiecare om are cate un viciu . Unii cu pacanele , altii cu droguri , altii cu bautura , altii cu femei , altii cu pariuri , altii cu haine .

Zilele trecute ma intreaba unul ca de ce fumez ca , vezi ca nu e bine pentru sanatatea mea si alte chestii din astea care pe mine ma deranjeaza .

In primul rand am cunoscut fumatori care au trait 100 de ani iar faza din alea ca vezi domne ca , fumatul nu e bun sunt niste chestii care sunt foarte aberante .

In ziua de astazi daca e sa o iei logic aproape totul este nociv : Mancare , dulciuri , sucuri , apa , tehnologie ne afecteaza si ea , hainele sunt si ele nocive dar acum ce sa facem sa nu mai bem apa , sa nu mai mancam , sa nu ne mai imbracam , sa nu ne mai luam gadget-uri ?

In primul rand eu ca fumator nu am avut nici un AVC ,  Covid  , probleme cu inima , nici un atac de panica pe cand unii nefumatori au avut tot felul de chestii astea desi ei s-au “protejat”

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...