miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania De ce in Romania nu prea exista Outlet-uri ?
Romania

De ce in Romania nu prea exista Outlet-uri ?

38

In alte tari , magazinele de tip Outlet sunt la mare cautare , pe cand la noi nu exista sau au niste preturi mai mari ca in magazinele de origine .

Pusesem ochii pe o pereche de adidasi care in magazinul de origine costau 140 de lei iar intr-un Outlet i-am gasit la 200 de lei . In mod normal pretul intr-un magazin de tip Outlet ar trebui sa fie mai mic , nu mai mare .

Unele magazine de tip Outlet fac aceiasi chestie cum se face de Bleg Friday , majoreaza preturiile fara sa stie ca noi nu suntem chiar asa de prosti si mai stim si noi care sunt preturiile prin magazine .

Vizitez destul de des Outlet-urile si vad cum unii comercianti au fix aceleasi produse expuse de luni de zile la vanzare si nu vrea nimeni sa le cumpere marfa din cauza pretului imens .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

  • si eu am aceeasi problema. am locuit in germania si am fost in multe outlet-uri dar si in Franta pentru ca eram la 40 de km de Strasbourg, am si acum haine cumparate de acolo la preturi foarte bune.. dar din pacate la noi se trage pe client grav, sa faca multi multi bani si cam atat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...