miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale De ce isi lasa unii incaltamintea pe holul blocului ?
Personale

De ce isi lasa unii incaltamintea pe holul blocului ?

66

Colind destul de des tot felul de blocuri si raman socat ce vad pe acolo si cum isi lasa cate unii gunoiul la usa , incaltamintea la usa , carucioare , biciclete , mobilier pe holul blocului si de abia poti sa te misti pe hol , dar sa mai vii cu mobila sau cu bagaje .

Chestia cu gunoiul si cu incaltamintea la usa chiar nu pot sa o inteleg pentru ca nah sa vii acasa si tu ca tot omul si cum intrii pe hol sa miroasa urat de la gunoiul lasat la usa  , de la incaltamintea lasata la usa  nu e deloc ok .

Am vazut la unii oameni cum isi lasa papucii la usa doar pentru a merge la ghena sa arunce gunoiul si nici chestia asta nu pot sa o inteleg .

Eu stau intr-un bloc vechi si ma bucur ca nu am astfel de vecini care sa lase gunoiul pe hol sau sa isi lase incaltamintea la usa , biciclete , carucioare si nu am vecini care sa isi lase slapii si papucii la usa doar pentru a merge la ghena sau la magazin .

Da urat sa vina cineva la tine in vizita sau la vecinii tai si sa vada gunoi la usa cu un miros extrem de “smecher” infect si incaltamintea lasata pe hol parfumata “bine”cu harmanian ghetou ….

De ce oare trebuie sa suporte si alti vecini mirosul gunoiului lasat la usa sau mirosul incaltamintei lasat pe hol ?

Sa te duci la o refulare pe baie  sau la bucatarie  la unul din asta si  sa te puna sa te descalti afara la usa si apoi sa te uzi la picioare si dupa ce ai terminat treaba sa nu iti mai gasesti incaltamintea la usa  .

Sa stau in mizeria din baie sau din bucatarie in picioarele goale sau in ciorapi este un semn ca acel om isi bate joc de mine .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...