miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale De ce nu mai sunt atras de marketingul afiliat ?
Personale

De ce nu mai sunt atras de marketingul afiliat ?

54
lacul morii

Principalul motiv care nu mai ma atrage deloc sa patrund din nou in era marketingului afiliat , este acela ca eu nu primesc nici un comision daca comand ceva de pe urma linkului meu de afiliat , si nu primesc nici un comision daca ajut o ruda , un prieten , un coleg sau un vecin sa cumpere ceva de pe linkul meu de afiliat .

Afiliatii trebuie sa fie si ei stimulati si mai motivati  iar , daca afiliatul vrea sa isi cumpere ceva pentru el , pentru un vecin , o ruda , sau pentru un prieten de pe urma linkului de afiliat si vede in regulament ca nu primeste nici un comision poate ca , acel afiliat va parasi platforma pentru ca nu este deloc motivat sa faca rost de clienti dornici de shopping online

Si banii afiliatiilor au serie si tot din banii afiliatiilor se mai platesc salarii , servere , publicitate etc … Ce satisfactie sa mai aiba unii afiliati cand  observa ca , banii lor nu au serie ?  – Adica eu ca , afiliat vreau sa iti bag bani in casa prin tot felul de achizitii ale mele , ale prieteniilor , ale rudelor , ale veciniilor si tu nu ma rasplatesti cu un comision  ,asta nu ma motiveaza si ma stimuleaza sa mai te recomand .

In era marketingului afiliat , afiliatii promoveaza si  aduc vanzari firmelor si daca numarul de afiliati va incepe sa scada din cauza lipsei de stimulente , numarul clientiilor va scadea si profitul va fii mai mic , corect ?

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

4 Comments

  • Problema e alta, usurinta cu care advertiserii fac pipi pe afiliati iar platformele nu intervin. majoritatea advertiserilor intra in sistem, ajung la o baza de clienti si apoi ies. Ce nu inteleg ei este faptul ca baza aia de clienti este sustinuta de afiliati. Poti face asta doar daca te-ai asigurat ca ai o rata mare de return a clientilor, clienti care revin fara intermediul unui afiliat.
    Cei de afara gandesc altfel : Ok, am x vanzari ale mele si afiliatii aduc y vanzari, le dau lor comision, dau platformei comision si imi ramane si mie 20% profit. E bun 20%? Pentru produsele vandute direct de mine am 50%, dar e bun 20%? E bun! E bun pentru ca sunt vanzari pe care nu le-as fi avut, deci sunt cu plus nu cu minus.

    • Cei de afara stiu cum sa isi atraga afiliatii si stiu cum sa isi recompenseze afiliatii pentru ca sunt constienti ca , fara afilati business-ul lor va fii unul nu prea ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...