7 octombrie 2022

De o luna de zile unii asa zis jurnalisti  din Romania adora sa vada oameni morti , adora sa vada copilasi maltratati , case si blocuri distruse , firme distruse , adora sa fie planeta intr-o criza financiara fara precedent  .

Jurnalistii au tot strigat sanctiuni si sanctiuniile s-au abatut si asupra intregii planete , drept dovada preturiile la energie , combustibil , gaze , alimente  ,s-au scumpit extrem de mult si se vor mai scumpi in perioada urmatoare .

Presa trebuie sa fie pasnica si sa nu doreasca razboi , sa nu doreasca sanctiuni , sa nu invite in platourile tv tot felul de agitatori care vor sa vada sange si durere peste tot . Daca unii oameni din  presa si-ar fii facut datoria , nu ar mai fii fost atata durere si atata sange scurs .

Pe mine ca si tele-spectator ma intereseaza sa vad stiri diverse , nu propaganda pro razboi , pro scumpire de preturi , sa vad invitati in platourile tv care locul lor ar trebui sa fie la Balaceanca , atata timp cat ei isi doresc sa vada sange , sa vada oameni morti , sa vada durere , sa vada mariri de preturi . Pentru unii agitatori care apar prin media din Romania ,  este o bucurie sa vada oameni morti , sa vada sange si durere .

Pace trebuie sa spuna jurnalistii , nu sa prezinte solutii de razboi , sa invite tot felul de asa zisi analisti care nu vor pace pe pamant . Un om care isi doreste pace pe pamant , nu cere armament ci cauta solutii de pace !!

2 thoughts on “De ce nu vor unii jurnalisti nu vor sa fie pace pe pamant ?

  1. Este în natura umană (nu știu de ce) să ne oripilăm privind tragedii. Cu toate astea, nu cred că există jurnaliști care să-și dorească război, nici cei mai curajoși dintre jurnaliștii de război nu ajung acasă cu lenjeria curată. De multe ori am avut chiar impresia că sunt trimiși să relateze din zonele fierbinți cei mai speriați de bombe (la propriu) tocmai pentru ca relatările lor să fie cât mai emoționante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.