miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania De ce sa vrei un Telefon 5G daca nu ai in zona la tine 5G ?
Romania

De ce sa vrei un Telefon 5G daca nu ai in zona la tine 5G ?

50
club

Desi la ora actuala Romania este in topul tariilor care au acces la cel mai bun si mai rapid si mai stabil internet din lume , raman uimit sa vad ca sunt cate unii care cauta telefoane 5G care hai sa fim seriosi , tehnologia 5 G e la inceput si mai dureaza ceva timp pana va fii disponibila in cat mai multe zone .

Acum pe 4G , un site se incarca super mega  instant si aplicatiile la fel de instant se incarca si hai sa o spunem pe bune , degeaba ai in telefon compatibil 5 G daca stai intr-o zona care nu este acoperita de tehnologie moderna pentru ca ,  da sunt si zone in care operatorii nu pot amplasa antene si mai sunt si zone in care ai tehnologie 5 G dar din cauza unor dezvoltatori imobiliari care monteaza rigips peste tot , nu te poti bucura de un semnal bun nici pe voce si nici pe internet

Eu sunt foarte multumit si cu 4 G si sunt tare mandru ca la noi in tara avem una dintre cele mai rapide si mai stabile conexiuni de internet din lume si una dintre cele mai ieftine conexiuni .

In alte tari mai evoluate e jale , acolo  oamenii inca mai au conexiuni dial up si platesc si o gramada de bani pentru a se bucura de internet .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...