duminică , 26 martie 2023
Home Romania De produsele aduse din alte tari nu va revoltati ?
Romania

De produsele aduse din alte tari nu va revoltati ?

De cateva zile vad cum foarte multe persoane se revolta ca , unele magazine au luat decizia de a instala case self service dar e ciudat ca aceste persoane nu sunt revoltate si de faptul ca , in unele magazine din astea nu prea gasesti produse romanesti : Ceapa , usturoi , legume , carne , imbracaminte , incaltaminte , jucarii etc …

Pe mine casele self service nu ma deranjeaza , pe mine ma deranjeaza ca nu prea gasesc produse romanesti la raft . M-as bucura enorm de mult sa gasesc la raft si produse romanesti in special usturoi , ceapa , carne , legume , produse din carne , articole de imbracaminte si incaltaminte .

Eu cum sunt un foarte mare fan al magazinelor de tip Second Hand , ma bucur enorm de mult cand gasesc acolo incaltaminte si imbracaminte facuta in Romania de mariile branduri .

Ce se fabrica in Romania este de o calitate foarte buna si din pacate incaltamintea si imbracamintea produsa in Romania pleaca la export … La fel si cu carnea , ceapa , usturoi , legume , fructe .

Voua nu v-ar placea sa mancati produse romanesti si sa va imbracati si sa va incaltati cu produse facute la noi in Romania  ?

%s Comment

  • Eu in principiu incerc sa mananc doar de la producatori locali din jurul Clujului, gasiti pe grupurile de facebook. Multi au ales sa evite sa bage in magazine produsele pe care le produc strict doar din cauza birocratiei, fapt pe care il pot confirma si eu ca e bataie de joc, deoarece daca nu esti mare sa iti permiti avocati care sa se ocupe de toata birocratia e destul de greu si anevoios tot procesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Bucuresti86
Covid-1937
Personale167
Romania113

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Cum sa faci economii la cumparaturi ?

Mariile magazine au aplicatii special concepute pentru clientii fideli si odata instalate...

De ce sunt fan Huawei ?

Nu stiu cum sunteti voi , dar eu sunt un mare fan...

De ce sunt asa de importante live-urile pentru unele persoane ?

Ma uit prin jur , ma uit prin magazine , ma uit...

Mariile magazine s-au reorganizat si in criza de clienti au intrat

De mai bine de o luna de zile multe magazine maricele au...