A venit iarna , a nins la munte si unii oameni amatori si  foarte  inconstienti pleaca in tot felul de drumetii montane fara sa fie echipati corespunzator , fara sa aiba cunostinte montane , fara sa studieze vremea .

Cum s-au impotmolit putin , suna la 112 . Stau si ma minunez cand vad ca , amatorii care s-au suit pe munte si cand au vazut ca e groasa treaba suna la 112 sau la salvamont . Eu unul nu as pleca la o drumetie pe munte daca nu m-as echipa corespunzator din Decathlon sau din alte  magazine specializate cu : Geaca de iarna impermeabila , manusi , polare , fular , caciula , pantaloni de schi , incaltaminte de iarna , carbuni , termos , butelii de camping , mancare  etc …

E frumos pe munte dar e si mai bine cand trebuie sa te gandesti ca , daca nu esti echipat corespunzator nu au ce sa cauti la o drumetie pe munte in aceasta perioada .

1 thought on “Drumetii la munte

  1. Era să pic de pe Pietrele Doamnei pe Rarău acu’ trei ani în urmă. Aș fi fost subiect pentru știrile de la ora 5. M-am apropiat de prăpastie și cum îs și „gras” tare, și bătea și o rafală, eram și drept pe margine: senzație tare :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.