In ziua de astazi din cauza baniilor , multe familii ajung sa se destrame si sa rupa orice legatura familiara . Cunosc cazuri in care unele rude se judeca de ani de zile prin instante pentru un metru de pamant , sau pentru 2 lei lasati mostenire de x sau y .

Cunosc cazuri in care familiile se reunesc doar cand cineva din familie moare … Si sa nu credeti ca familia se reuneste pentru a il plange pe defunct , ci se reuneste pentru a negocia cum sa fie impartita   averea , cine ia calul , cine ia oaia , cine ia 2 cm de pamant etc … Banul din punctul meu de vedere inebuneste omul .

Am cunoscut persoane pline de bani , dar care mereu se plangeau ca nu au bani . Nu aveau parte de prieteni adevarati , nu erau iubiti pe bune si nu aveau o stare de sanatate ok  + ca aveau si ceva datorii destul de mari .

De aia e cel mai bine sa fii sarac si curat , decat sa fii disperat dupa averi si sa nu poti dormi noaptea din cauza ca te gandesti cum sa faci bani cat mai multi bani …

Sa te judeci ani de zile in instante pentru un metru de pamant sau pentru 2 lei , este cel mai urat lucru posibil . Cunosc personal un caz in care 2 rude se judeca de mai bine de 15 ani pentru o curte de cativa metrii patrati si o casa de chirpici

Eu stiu un lucru : Banul i-a inebunit pe multi si de aia nu mai pot sa gandeasca logic . In goana lor nebuna de a avea cat mai multe case si cat mai multi bani , sunt in stare sa calce pe cadavre , sa rupa orice legatura cu realitatea si cu familia cat si cu prietenii

1 thought on “Goana unora dupa averi , case , bani

  1. Eu am cunoscut doi vecini care s-au luat la bataie pe un copac, unul dorea sa il taie, ca era radacina la el in curte, celalalt nu dorea, deoarece trunchiul era in curtea lui.

    Legat de bani, multi uita de omenie si sunt in stare sa taie in carne vie incat sa isi indeplineasca ei visul sau pofta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.