Hai odata alegeti premierul si formati odata guvernul ca , eu m-am saturat sa vad cum va certati pe functii de parca ati fii copii mici . Sunt lucruri de facut in Romania , lasati joaca si haideti la treaba ca sunt atatea de facut in tara asta .

Nu ma intereseaza cum va cheama , ce costume aveti , de la ce partid sunteti , ma intereseaza sa vad ca faceti treaba . M-am saturat sa vad filmele voastre in care va injurati , va amenintati si dati vina unul pe altul . Vreau sa vad ca incepeti sa faceti ceva pentru societate . Avem nevoie de spitale , strazi , autostrazi scoli , camine pentru batrani si copii etc …. Pensii mai mari , alocatii mai mari , salarii mai mari .

Romania nu are nevoie de parlamentari circari . Romanii v-au votat sa faceti treaba , nu sa faceti circ asa ca alegeti odata premierul , si intelegeti-va pe functii si dati-i drumul la treaba .

1 thought on “Hai cu premierul

  1. Adica … hai sa fie, ca oricum nu fac nimic bun? Amu ce sa zis, eu unul sincer prefer sa nu mai avem guvern deloc, macar in felul asta nu mai are cine dracului sa ne faca rau, ca la vreun bine nu ma astept si in rest, ne descurcam din inertie tot la fel ca si pana acum. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.