luni , 27 martie 2023
Home Personale Igiena cu servetele umede creeaza refulari nedorite
Personale

Igiena cu servetele umede creeaza refulari nedorite

Am intalnit nemurarate cazuri in care am vazut cum servetele umede infunda teviille de scurgere si cum unii oameni nu inteleg de ce aceste servetele umede creeaza probleme teviilor de scurgere , indiferent ca vorbim de tevi de PVC sau tevi de fonta .

Daca tot  folosesti servetele umede atunci cand mergi la baie , va trebui ca dupa utilizarea acestor servetele umede sa le arunci intr-un cos , si nu in vasul de toaleta si astfel scapi de niste chestii care nu le doresti .

In primul rand aceste servetele umede nu sunt biodegradabile si ele daca sunt aruncate in vasul de toaleta nu se descompun si se agata de tevi si creeaza dopuri . Un dop format din servetele umede este un dop care nu lasa apa sa se scurga si infunda teava de scurgere .

Ieri am fost la o refulare si ne-am chinuit aproximativ  3 ore sa  ,scoatem cateva kilograme de servetele unede de pe teava de scurgere care era complet infundata in subsolul casei . Dopuriile formate din servetele umede sunt printre cele mai greu de desfundat asa ca , eu personal recomand ca dupa utilizarea acestor servetele umede  , sa nu le aruncati in vasul de toatele ci intr-un cos .

4 Comments

  • Mi se pare o chestie de bun simt sa nu arunci asa ceva, dar se pare ca peste tot mai e cate un istet. Noi am avut acum 2 ani in casa luata cu chirie o “infundatura’ pentru ca vecina de sus aruncase in buda scutec de copil. Cat de tampit sa faci asta?

    • Am gasit de-a lungul timpului pe teviile de scurgere nenumarate chestii cum ar fii : Chiloti , carpe , sticle de plastic , odorizante de toaleta etc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Bucuresti86
Covid-1937
Personale167
Romania113

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

De cine sunt decise salariile de la multinationale ?

Si sa spunem lucruriilor pe nume de cine sunt decise salariile in...

Recenziile de pe site-urile de vanzari online sunt cele mai relevante

Nu stiu cum sunteti voi , dar eu atunci cand am pus...

Ce inseamna pentru unii salariu mare ?

Lumea e impartita si are pareri si opinii diverse  . Marius zice ...

De ce e bine sa fii propriul tau medic ?

Ma doare capul , spatele , burta nu stau sa fac abuz...