miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Impotriva sau pentru UE ?
Personale

Impotriva sau pentru UE ?

47

Din anul 2007 ni se tot spunea cat de bine o sa fie ca , o sa intram in Uniunea Europeana si cat de bine o sa fie si cum salariile , pensiile , ajutoarele vor fii la acelasi nivel ca cel al europeniilor la care noi visam dar ia-ta ca timpul a trecut si la 15 ani de cand Romania a intrat in UE  , multe voci spun ca nu este deloc bine si cam asta ar fii adevarul .

De 15 ani de zile de cand suntem in UE , avem aproape aceleasi preturi ca alte tari din UE dar avem si salarii , pensii de cateva ori mai mici ca alte tari din UE .

In alte tari din UE , salariatii din acele tari membre UE ,pot trai dintr-un salariu , noi ca romani trebuie sa avem cat mai multe joburi doar pentru a supravietui .

In alte tari din UE , pensionarii nu sunt nevoiti sa se imprumute mereu de bani  de la rude , vecini , prieteni , banci  pentru a isi putea lua medicamente ,  plati la analize ,  curentul , gazele , intretinerea , mancare  etc …

De foarte multi ani ni se calculzeaza facturiile si ratele la cursul Euro , desi in Romania in mod oficial salariile , pensiile , alocatiile le primim in Lei , nu in euroi !

Unde este bunastarea Uniunii Europene ? – Nu sunt rus , sunt roman si vreau ca toti cetatenii din UE sa aiba parte de aceleasi beneficii , facilitati , salarii , pensii , alocatii etc …

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

3 Comments

  • Cea mai simpla intrebare: cat era salariul minim inainte de integrare, cat e acum? Cati lucrau in afara inainte, cati lucreaza acum?! Cati aveau atunci depozite de peste 100k in banci, cati au acum?!

    Ca se poate mai bine, da, ca puteau fi facute lucrurile mai accelerat, da, dar nu ca e mai nasol in UE.

    • in 2007 , salariul minim era de 900 de lei , acum este undeva intre 1000 de lei si 1500 de lei . In alte tari din UE , acei cetateni din acele tari castiga minim 1800 de euro lunar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...