Nu am inteles si probabil nu voi putea sa inteleg  ,de ce sa inchizi circulatia masiniilor pe niste strazi foarte circulate din Bucuresti pentru a putea merge unii oameni pe jos sau pentru a alerga ?

Sunt atatea parcuri , atatea locuri din Bucuresti unde oamenii pot merge pe jos , pot alerga , sau pot manca sau bea ceva , incat nu e necesar sa inchizi traficul in unele zone .

Ma gandesc si la masiniile de interventie de la Pompieri , Politie , Salvare , Jandarmerie care trebuie sa ocoleasca zona si astfel vor pierde timp pretios pana sa ajunga la un caz . Eu prefer sa merg pe jos prin parc , pe trotuar , prefer sa alerg prin parc , nu pe mijlocul strazii . Prefer sa mananc sau sa beau ceva la o terasa , la un local , nu pe mijlocul strazii si daca doamne fereste iti vine sa te duci la wc , nu ai unde pentru ca , in acele zone nu prea mai exista toalete publice .

4 thoughts on “Inchiderea straziilor pentru plimbari sau alergari

  1. Depinde, in Galati obisnuiau sa inchida un sector de la faleza in weekend pentru ca oamenii sa coloreze, sa se dea cu rolele, etc.

    În Iasi se inchide o bucata din Stefan Cel Mare si Sfant (continuarea deja inchisa de la catedrala) si se monteaza tonete, terase, etc.

  2. Ptr o pauză. Pauză. Prea multe mașini. Reduc emisia de carbon. Mai sunt și oameni care preferă mersul pe jos. Și mersul nu trebuie impus ca activitate doar în parcuri sau pe trotuar. Este și un prilegiu de adunare, socializare. Și este mai mult loc decât în parc.

    1. Da mersul pe jos se poate face si pe trotuar , si in parc si in Mall-uri , nu vad logica de a bloca niste strazi foarte importante doar pentru a se putea merge pe jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.