miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Incidente si accidente din cauza utilizarii in exces a telefoanelor mobile
Personale

Incidente si accidente din cauza utilizarii in exces a telefoanelor mobile

43
masini

Telefoanele mobile le capteaza atentia unor oameni extrem de mult si din pacate din neatentia lor , se petrec nenumarate incidente si accidente . La metrou si pe strada , butonarii de ocazie nu sunt atenti la trafic , nu sunt atenti cand merg cu scara rulanta , traverseaza strada butonand telefonul fara sa se asigure , nu se tin de barele din mijloacele de transport in comun , de multe ori sunt asa de captati de tehnologie incat uita sa mai coboare unde au nevoie , si apoi se milogesc de soferi sa le deschida usa motivand ca au uitat sa coboare .

Pe scara rulanta de la metrou , butonarii stationeaza si pe partea stanga desi in mod normal sunt afise care-i atentioneaza ca se stationeaza doar pe partea dreapta .

Si mie imi place sa butonez telefonul dar il butonez acasa , il butonez cand nu traversez strada , nu il butonez cand sunt in miscare pe strada sau cand merg cu mijloacele de transport in comun il butonez doar cand stau jos pe scaun .

Am vazut de nenumarate ori tot felul de incidente si accidente cauzate de unii butonari care nu s-au tinut de barele de sustinere din mijloacele de transport in comun si la o frana mai brusca a soferului sau a mecanicului e trist sa-i vezi pe butonari cum se lovesc , cum mai cad pe jos  si apoi dau vina pe altii ca ei nu s-au asigurat si nu s-au tinut de barele de sustinere .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...