miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Influcencerii reali versus influenceri falsi
Romania

Influcencerii reali versus influenceri falsi

43
lacul morii

Tot aud de cuvantul asta de influenceri , de oameni super importanti si care cred ca daca posteaza un clip in care isi arata o tata , un gaoz sau niste muschi falsi , lumea o sa-i considere zei supremi si toata lumea va cadea la picioarele lor .

In mare parte in Romania influencerii reali sunt foarte putini si cand spun influenceri reali ma refer ca toata activitatea lor este pe bune . Nu isi cumpara trafic , nu isi cumpara like-uri , vizionari , subscriberi , comentarii si acesti influenceri au niste povesti foarte bune , povesti care prind foarte bine la publicul lor .

Pe cand influencerii falsi se vad de la o posta ca nu au ce arata , nu au ce povesti si in proportie destul de mare isi cumpara pachete de trafic , pachete de comentarii , pachete de subscriberi , pachete de like-uri , pachete de vizionari etc …

In ziua de astazi internetul este plin de site-uri care vand like-uri , comentarii , subscriberi , trafic si cu o suma de minim 200 de euro , orice om poate deveni peste noapte o “vedeta” .

Influencerii reali investesc bani grei  in echipamente de filmare , de sunet , de lumina pe cand aia falsi fac filmari cu fixul , nu au bani de o lavaliera sau de un microfon , de un proiector , de un stativ si ei se cred mari influenceri

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...