miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Personale Investitii fara rost
Personale

Investitii fara rost

41

Vad cum o banca celebra investeste fara rost si fara scop banii in tot felul de campanii de marketing dar nu investeste bani si in scolarizarea angajatiilor , in bancomate multi functionale la care sa poti trimite bani , sa poti plati facturi fara sa introduci cardul .

Da suntem in anul 2023 si e foarte pacat sa nu poti trimite bani unei persoane pentru ca nu ai casierii la banca deschise in weekend , nu ai bancomate inteligente la care sa trimiti instant bani unei persoane fara ca tu sa detii un cont la acea banca .

O banca care se respecta , trebuie sa aiba si angajati competenti , angajati care sa se gandeasca si la nevoile clientului si la nevoile unui potential client . Cum sa atragi clienti daca in weekend ai banca deschisa , dar nu ai si casieria deschisa ? – Cum sa atragi clienti daca nu ai si bancomate inteligente la care sa poti face diverse plati , sa trimiti bani , sa reincarci o cartela , sa platesti un abonament fara sa introduci cardul in bancomat .

In era it-ului o tranzactie bancara intre 2 banci din Romania se proceseaza foarte greu , uneori astepti chiar si cateva zile ceea ce nu este deloc ok .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

118 donari

Astazi am implinit frumoasa suma de 118 de donari de sange si...

Shopping fun

Ma uit pe aplicatiile si site-urile de vanzari din afara tarii ,...

De ce vad unii un pericol in existenta AI ?

De ce oare se sperie si se panicheaza unii oameni de inteligenta...

Uneori nu e bine sa nu te iei dupa unele recenzii negative

Cateodata cand vreau sa imi cumpar cateva ceva , ma uit mai...