miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Investitii in domeniul medical cand se vor face ?
Romania

Investitii in domeniul medical cand se vor face ?

52

In era borduriilor si a plantarii a zeci de mii de flori doar pe un singur bulevard , nu se mai aude nimic legat de modernizarea spitalelor , de cumpararea de ambulante cu toate ca este maxima nevoie de spitale moderne si de ambulante noi .

Bani ar fii , dar din pacate pentru unii medicina de urgenta nu este necesara , spitale renovate sau modernizate iar nu sunt o necesitate pentru alesii nostrii . Daca in Bucuresti astepti o salvare de stat ceva timp din cauza numarului foarte mic de salvari , ce o fii in alte orase , sate si comune ?

Am vazut de-a lungul aniilor ce s-a intamplat din cauza unor spitale foarte vechi care nu au mai fost modernizate si pare ca acele intamplari nefericite au fost date uitarii . S-au laudat  ca vor construi sau vor renova spitale , dar se pare ca au uitat ca avem nevoie de spitale , de ambulante .

Sa fii internat intr-un spital din Romania si sa fii dus la un alt spital pentru un CT , RMN nu e deloc ok  pentru ca : Se pierde timp , se cheltuie bani si se tine pe loc o ambulanta de care ar putea avea nevoie cineva .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...