De mai bine de un an lumea s-a schimbat in rau . Prietenii , rudele , vecinii , colegii de munca s-au schimbat , au devenit dusmani , se uita urat de tot la tine daca iti dai masca jos putin sa poti respira .

Am vazut oameni care le faceau poze sau filmari unor persoane  , care isi dadusera putin masca jos sa poate respira , sa manance un covrig sau sa poate sa bea o gura de apa sau de suc ca , mai apoi sa trimita imaginiile foto sau video la Politie .

Lumea a ajuns sa se dusmaneasca , sa se uite urat de tot la tine daca te-ai vaccinat sau daca nu te-ai vaccinat , daca porti sau nu porti masca .

Daca te-ai vaccinat esti privit de altii ca fiind o persoana slaba care asculta orice ordin . In fapt fiecare este liber sa aleaga daca se vaccineaza sau nu se vaccineaza . Nu trebuie sa-i judecam pe altii care au ales sa se vaccineze . E viata lor in joc , au si ei rude , colegi de munca , prieteni , familie si poate vor sa-i protejeze atat pe ei cat si pe persoanele dragi lor .

Daca nu te-ai vaccinat inca , esti facut in toate feluriile si in toate chipuriile . Nu sunt anti-vaccinist , dar consider ca nu este ok sa il judeci pe altul ca , nu s-a vaccinat dintr-un singur motiv  : Nu stii daca respectiva persoana se poate sau nu se poate vaccina . Nu stii istoricul medical al acelei persoane ca sa il poti judeca . Poate respectiva persoana inca mai asteapta pe o lista de asteptare sau poate mai asteapta o perioada , si apoi se va decide daca se va vaccina sau nu se va vaccina !

Nu inteleg de unde atata ura si atata dusmanie . Pana la urma , pandemia va trece si nu e normal sa fie atata ura , atata dusmanie intre : rude , prieteni , vecini , colegi de munca etc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.