miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Bucuresti Magazinele mari au cam ramas fara angajati
Bucuresti

Magazinele mari au cam ramas fara angajati

47

Din cauza salariilor enorm de “Mari” oferite angajatiilor , unele magazine au cam ramas fara angajati si incetul cu incetul viitorul acestor magazine nu suna deloc bine .

In multe magazine mari din Bucuresti sunt putine case deschise , curatenia lasa de dorit , multe rafturi si vitrine sunt aproape goale pentru ca nu mai are cine sa le alimenteze cu produse .

Nu prea mai exista angajati care sa sorteze produsele neconforme , nu prea mai exista angajati care sa modifice preturiile , care sa ajute clientii cu sfaturi  .

In goana lor de a face cat mai mult profit , afaceristii nu se gandesc ca totul s-a scumpit si angajatii au si ei nevoie de salarii bune , nu de salarii umilitoare .

Un magazin in care astepti mult la coada , nu este curatenie , nu ai ce produse sa cumperi , e o diferenta de pret intre pretul de la raft si cel de la scanner sau casa de marcat , este un magazin care eu personal nu il mai voi vizita .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

2 Comments

  • Salariile sunt mici și sarcinile sunt anacronice pentru ca au un management destul de birocratic înțesat cu oameni cu gândire îngustă. Nu înțeleg cum același lanț de magazine poate să aibă prețuri mai mici și să ofere salarii mai mari în țările vestice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Cum se va circula prin Bucuresti in urmatorii ani ?

Cozi de masini peste tot , trotuarele sunt pline masini mai peste...

In Bucuresti nu ar trebui sa fie piste de raliu

Desi pe strada in care stau am 3 treceri de pietoni pe...

Cum ar arata Bucurestiul fara cersetori ?

Zi de zi cei care locuiesc in capitala cat si cei care...

Doar pe strazi se poate alerga si manca ?

Nu am inteles logica de a se inchide temporar traficul de pe...