Astazi am intrat in cateva magazine second hand de haine si am ramas masca sa vad cat de scumpe sunt preturiile pentru niste haine second hand , patate , murdare , unele produse fiiind din alea care se dau gratis la promotii , gratis la angajare , concursuri  etc …

Ma uitam la o geaca care intr-un  magazin costa acum cativa ani 50 de lei , acum in second hand acelasi model de geaca purtata si jegoasa si patata costa 50 de lei 🙂

I-a inebunit pandemia pe unii proprietari de magazine second hand de haine . Sa ceri minim 50 de lei pe o geaca murdara , purtata si patata nu este deloc ok .

Sa ceri 20 de lei pe un tricou patat , purtat si jegos in conditiile in care acelasi tricou se poate cumpara dintr-un magazin nou nout cu suma de doar 15 lei !

Inteleg si eu ca , multe lucruri s-au scumpit dar nu inteleg cum mama naibii unele magazine second hand , nu au si ei un angajat care sa cunoasca branduriile si care sa stie sa faca un pret corect pe acele haine second hand . 

2 thoughts on “Magazinele second hand de haine sunt extrem de scumpe

  1. Cred că am intrat de două ori în 27 de ani într-un magazin de haine sh. Sunt conștient că poți găsi haine de firmă la prețuri mici, însă pus și simplu nu mă simt atras de astfel de magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.