Raman uimit sa vad ca , in 2022 inca mai conecteaza lumea la retele Wifi de la Metrou , mijloace STB , Parcuri , Localuri , Hoteluri etc …

Eu personal , m-am conectat la o retea Wifi in urma cu mai bine de 4 ani , de atunci am trafic si fac Hotspot de pe Telefonul Mobil la Laptop sau Pc .

Cu doar 4 euro pe luna cu cat reincarc Cartela Vodafone , am zeci de giga trafic si fac Hotspot la greu , stau pe net foarte mult , ma uit  pe Youtube foarte des la clipuri HD si Full HD si culmea ca de abia se duce traficul si nu pot sa-i inteleg pe unii „zgarciti” , cum se chinuie ei sa se conecteze la retelele de Wifi din oras , intreband in stanga si-n dreapta care este parola .

Eu prefer viteza , securitatea si stabilitatea unei conexiuni . Pe Wifi pe o retea la liber , se incarca foarte greu paginiile , nu te poti uita Youtube la un clip in format bun tot timpul , se mai intampla sa se mai blocheze si  Routerul de la prea multe conexiuni etc …

4 thoughts on “Mai foloseste cineva Wifi ?

  1. Acasa stau des pe wifi pentru ca stau prost cu semnalul, asa am vo-wifi. In rest, am incercat prin Turcia ca deh tara non-see, dar era mult sub calitatea datelor, asa ca am ramas pe date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.