miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Romania Meseriasii care nu stiu meserie
Romania

Meseriasii care nu stiu meserie

234

Nu trece o zi fara sa nu ma amuz de unii asa zis meseriasi care se lauda ca stiu sa zugraveasca , sa dea cu glet ca sunt experti in electrica si in sanitare si cand colo cei care se lauda ca stiu sa faca de toate , nu sunt decat niste amatori care se fac singuri de ras .

Un vecin de al meu a fost inundat si a zis ca e cazul sa faca niste reparatii si apoi o zugraveala ca sa scape de mirosul urat si de petele galbene care au ramas pe perete dupa inundatie  . Vecinul a apelat la un foarte mare “expert” care nu stia ca dupa o inundatie peretele galbejit, trebuie sa fie dat cu o vopsea pe baza de apa sau pe baza de ulei ca sa dispara galbeneala .

“Meseriasul” a dat cu glet , a dat cu lavabila de cea mai buna calitate si nu a reusit sa scoata petele si tot el nervos dadea vina pe vopsea fara sa stie ca acele pete nu au cum sa dispara daca nu sunt date cu o vopsea mata pe baza de apa sau de ulei .

Cine sa il mai recomande mai departe pe “meseriasul” care nu stie meserie ? – De-a lungul vremii am cunoscut si “meseriasi” care au vrut sa schimbe robineti de trecere fara sa inchida apa de la subsol si dupa aia au avut de munca gratuit ca sa repare stricaciuniile .

De aia e indicat sa apelati la experti adevarati , nu la “experti” care se lauda ca stiu sa faca de toate pe o suma mai mica de bani .

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

1 Comment

  • E plin de “meseriași” peste tot. Mi se pare că tot ce-i sponsorizat, atât pe Google cât și în Social Media sunt cei mai mari “țepari”. Problema mare este că nu mai poți face diferența între experți și “experți”, efectiv nu prea ai cum. Până și cei cu prețuri x5 față de “experți”… dezamăgesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...