internet

In ultimul timp imi permit sa observ mai multe chestii . Una dintre chestii  :   Multe fete cu varsta de  la 9 ani ,  au conturi pe retelele sociale .

Ssstati sa va explic cum sta treaba 🙂

Se ia una bucata de fetita ,  foarte mica ca si varsta  ,  care nici bine nu a inceput scoala si se joaca cu papusile , se pune la calculator , laptop ,  tableta sau telefon si instant i se face cont pe retelele sociale de catre parinti , prieteni , frati etc …

Apoi se pun pozele , videoclipurile cele mai smechere, eventual din taberele din afara pentru care mama a facut imprumut la banca , ca sa poata merge (hai sa zicem cele mai normale), dar in lipsa de poze sau videoclipuri , se fac instantaneu altele (poze si clipuri, evident):

  • privirea confuza si buzele de 3 ori mai groase de la cateva tone de gloss, in traducere: sunt mai buna ca Gigica.
  • cu privirea uitandu-se aiurea, de obicei se uita sa n-o prinda mama, in traducere: apar comentariile “la cine te gandeai?”, “da stiu ca te gandeai la mine…”. Evident ca in cel mai bun caz se gandea la cum ii va aparea imaginea sa cand va intoarce ecranul telefonului.
  • privire incruntata, gen “sunt suparata pe lumea asta rea, urata si care nu ma iubeste”, in traducere: Hello!Si cu…..e pot fi triste! *nebagare in seama**fiindca a terminat pozitiile care pot fi facute de una singura, cu telefonul, o cheama pe Vasilica pentru altele: posteriorul la inaintare, sanii push-up-ati la maxim and blitz & Rec
  • Vine momentul descarcarii pozelor si videoclipuriilor . Cam simple, nu? Se adauga inimioare si fluturasi, dupa preferinte.
  • A, stati. Ca acum e moda pozelor si videoclipuriilor , ce par vechi, de pe vremea bunicii si care sunt photoshopuite si editate  , pana le ies toate culorile si raman triste:( *imi da o lacrima, ba!*)

 

Mai sunt si comentariile care evident sunt un adevarat „deliciu”


“Si toate dulcegariile astea de te fac sa dai in diabet, sau doar sa vomiti.”

*nice

*Ce frumoasa esti …

* Esti o superba  …

*ubyta

*uite-o mah

*te ube

*besk

*tbsk

*te tzuk

By Perfu

Contrar aparentelor, nu sunt impotriva acestora pe retelele sociale , dar eu daca as fii parinte nu mi-as lasa copilul sa isi uploadeze pe retelele sociale filme sau poze indecente . Sa imi vad copilul ca isi expune : Sanii , fundul pe , internet nu mi-ar pica deloc ok , sa mai imi zica si altii ce poze sau filme isi pune copilul iar nu ar fii ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.