miercuri , 29 noiembrie 2023
Home Covid-19 Moda cu 2 sau 3 masti este la putere
Covid-19Romania

Moda cu 2 sau 3 masti este la putere

50

In plina pandemie , observ numeroase persoane care au inceput sa poarta cate 2 sau 3 masti chirurgicale pe figura  . O moda destul de ciudata si extrem de dificila ,  sa iti pui cate 2 sau 3 masti pe figura crezand ca iti vor oferi protectie maxima in fata virusului .

Cunosc cazuri de persoane , care au purtat mereu cateva 2 sau 3 masti de protectie  , respectau toate normele in vigoare cand ieseau din casa : Distantare sociala  , la cumparaturi foloseau mereu manusi chirurgicale  ,cand intrau in orice spatiu isi dezinfectau mainile  , la fel se dezinfectau pe maini  si cand paraseau acel spatiu , cand ajungeau acasa  produsele cumparate le bagau in cada sau in chiuveta si incepeau sa le dezinfecteze si tot s-au infectat .

O singura masca este de ajuns , cu 2 sau 3 masti respiratia o sa fie mai grea . Eu de abia pot sa fac fata cu o masca , dar sa mai port inca una sau 2 masti e ca si cum mi-as taia singur respiratia . Multe dintre persoanele care poarta 2 sau 3 masti nu stiu ca virusache umbla prin aer , asa ca degeaba iti pui masti la greu , manusi , viziere , daca atunci cand ajungi acasa nu iti dezinfectezi incaltamintea si apoi e necesar sa te schimbi de hainele cu care ai fost pe strada , sa le bagi in masina de spalat ,  si mai apoi sa te speli pe maini , pe corp .

E logic ca , virusache se impregneaza pe haine , obiecte si daca tot esti panicat , va trebui sa te gandesti ca degeaba porti 2 sau 3 masti , daca atunci cand ajungi acasa nu iti dezinfectezi hainele , obiectele cu care ai fost pe strada ( Telefon , chei  , ceas , ochelari etc .. )

Written by
Perfu

Numele meu este Avram Ionut , am 38 ani si sunt pasionat de tehnologie, it , blogging , seo , fotografie . Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati aboneza-te la feedul acestui blog !

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai noi articole

118 donari

Shopping fun

Categorii

Bucuresti92
Covid-1937
Personale231
Romania177

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Ce ar fi fost daca Ceausescu nu ar fii existat ?

Mai aveam in ziua de astazi curent , gaze , strazi ,...

Unii confunda retelele sociale cu site-urile porno

A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe unele...

De ce prefera unii oameni sa locuiasca in blocuri vechi ?

In ziua de astazi a devenit o “fita” pentru unii sa se...

Ce am fost si ce am ajuns

Pe vremea Raposatului , aveam in tara cam tot ce ne trebuia...