luni , 27 martie 2023
Home Romania Ne dam ecologisti si verzi dar emitem in prostie carduri de tot felul
Romania

Ne dam ecologisti si verzi dar emitem in prostie carduri de tot felul

La donare primesc lunar un card bancar contacteless alimentat cu suma modica de 60 si ceva de lei , cand s-ar putea face un procedeu de reincarcare sau donatorii sa primeasca banii cash si astfel s-ar economisi bani .

Carduri sociale , carduri de energie , carduri de vacanta , carduri fertilizare si alte tipuri de carduri care daca s-ar gandi un pic logic cati bani s-ar economisi daca beneficiarii ar primi acei bani cash si cata economie de plastic si hartie s-ar face .

Daca tot se vorbeste despre poluare , daca tot se discuta despre cum plasticul polueaza hai sa fim verzi pana la capat .

Daca tot vrea statul sa-i ajute pe oameni sa le dea bani cash si asa omul cumpara fix ce are nevoie de unde doreste el , nu de unde doresc smecherii .

Cu carduriile de energie daca li se dadeau la oameni bani cash era perfect dar din ce am vazut la vecini este o mare bataie de cap si pensionarii , persoanele bolnave , persoanele cu handicap sunt puse pe drumuri , cand s-ar fii putut rezolva foarte usor chestia asta daca li s-ar fii oferit bani cash . Asa se facea economie serioasa la hartie , oamenii nu mai stateau la cozi de tot felul .

Guvernantii ei zic ca le fac un bine la oameni , dar nu e deloc ok sa vezi oameni batrani , oameni in carucior cum stau la tot felul de cozi si sunt pusi pe drumuri pentru o chestie birocratica .

4 Comments

    • Nu ma iau dupa propaganda , e logic ca nu aveau cum sa foloseasca acea hartie , daca era un card intelegeam dar cu o hartie din aia chiar nu aveau cum sa faca plati la biciclete , piese de bicilete si ce mai ziceau astia din propaganda

  • Se poate face economie de plastic la carduri, dar într-un PET e tot atât plasic cât este și într-un card și PET-urile sunt mult mai folosite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Bucuresti86
Covid-1937
Personale167
Romania113

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 4 abonați.

Related Articles

Cum sa faci economii la cumparaturi ?

Mariile magazine au aplicatii special concepute pentru clientii fideli si odata instalate...

De ce sunt fan Huawei ?

Nu stiu cum sunteti voi , dar eu sunt un mare fan...

De ce sunt asa de importante live-urile pentru unele persoane ?

Ma uit prin jur , ma uit prin magazine , ma uit...

Mariile magazine s-au reorganizat si in criza de clienti au intrat

De mai bine de o luna de zile multe magazine maricele au...